Livsstil,  Må bra

Tack sommaren för bröllop, fladdermus och sol!

Den här sommaren kanske inte var den varmaste eller soligast i människominne. Fast å andra sidan verkar väldigt många ha trivts med den ändå, det har liksom inte blivit lika många måsten och soljakt utan folk har påtat på med sitt i sin takt. Så som det alltid borde vara alltså…

Jag å andra sidan har haft sommar solen som min ledstjärna, i och med min lunginflammation förra året missade  jag årets varmaste vecka vilket gjort att jag känner att jag har lite att ta igen. Japp fortfarande, jag känner mig inte mättad med värme än. Att solen har fått styra mina aktiviteter har sett ut som följer. Mulet: Gjort alla de saker jag kunnat göra inomhus och det som har gått att ta med ut har gjorts utomhus. Sol: Gjort alla de saker jag kunnat göra utomhus (det vill säga tagit med inomhusuppgifter ut) OCH suttit i solen och gjort ingenting.

Jag är rätt bra på att göra något mest hela tiden fast i sommar har jag faktiskt varit rätt bra på att göra ingenting det vill säga jag har läst en hel del. Bland annat trilogin om Guldkompassen. Det ger mig bra näring, att läsa. Mer som ger mig näring är att plocka blommor och blad. Jag torkar och använder i te och annan matlagning. Bada är också härligt, fast det inte har varit så supervarmt har jag badat ändå, till barnens stora glädje.

Sommarens bästa

Bröllop på Gotland

 Bröllopspresenten. En drömfångare för alla gemensamma drömmar.

En riktigt höjdare, vi missade att tiden hade ändrats så vi blev lite sena vilket resulterade att hela familjen sprang förbi bruden och dennes far på väg mot ceremoniplatsen på kalkstenstranden. Vi, jag barnen och han jag är kär i löpte alltså järnet. Jag i täten i träskor varpå brudtärnorna (iklädda egna träskor) fick lite jäklar anamma och tyckte att om jag kunde springa så fort borde det ju vara helt lugnt för dem att skrida fram före bruden på stenarna. Det där med låg profil får jag öva på….

Hålla i en fladdermus
Vara med nära å kära

Jag och min älskade mormor

Balkongen

Solen och naturen

Hur var din sommar och hur tankar du näring på bästa sätt?

Lämna ett svar