Om

Om mig, Petra Eleonora.
I hela mitt liv har jag funderat på vad jag ska bli när jag är vuxen, jag funderar fortfarande faktiskt. Jag tror faktiskt den frågan är felställd i grunden. Med det menar jag inte att jag inte gjort något, tvärt om, jag har gjort massor med saker.

Butiksbiträde, receptionist, dekoratör, gjort frisyrer, utvecklat en barnvagn, sömmerska, förälder, hemslöjdskonsulent, egen företagare, handledare i daglig verksamhet för att nämna några.

Det har aldrig varit så viktigt för mig, vad jag gör eller det där med prestige. Utan jag satsar mest på att vara den jag är. Helt och fullt, från hjärtat i allt jag gör.

”Kom ihåg vem du är i bruset av andra”

Petra Eleonora

Om hur jag gör

Det betyder att jag lever mitt liv på mitt eget vis. Jag utgår från hur jag vill känna mig. Med det har jag hittat en gemensam nämnare i all spretighet i det som är jag – hållbarhet!

Jag strävar efter att göra mitt liv hållbart för mig så jag kan känna mig nöjd och må bra.

Den viktigaste frågan

Och det är kanske den frågan vi behöver fråga oss (och våra barn när de är små) ”Hur vill jag känna mig idag, imorgon, i livet?”

Jag får ofta frågor om vad jag äter, hur jag tvättar håret och en massa annat som jag har för mig. Efter som jag gör på andra sätt än de som vi matas med i media, butiker och annat runt i kring oss. Därför har jag valt att dela det med dem och dig!

Den här bloggen och hemsidan har varit med länge och jag var på ett helt annat ställe när jag började. Det finns absolut spår av det, färgglada hantverksspår. Jag tycker det är lite fint att den får utvecklas tillsammans med mig. Därför finns det mesta kvar. Så, från renodlad kreativitet och skapande där jag försökte göra mig en försörjning. Till nu, där hela spektrat ryms. Livet.

Hoppas du hittar något du tycker om!