Livsfilosofi,  Livsstil

Examensarbete, Entreprenöriella kvinnor på den norrländska landsbygden.

Entreprenöriella kvinnor på den norrländska landsbygden. Nu är den äntligen klar, min studie. Jag är stolt, glad och trött.

Den mest lysande meningen i uppsatsen är;

”En spännande slutsats som går att dra är att entreprenörskapsteorin begränsar entreprenörer och stänger in dem i ramar som motarbetar sitt eget syfte.”

En annan spännande upptäckt var att alla tre personerna som intervjuats inkorporerat kroppen i sitt arbete. Alltså att de ser till att röra sig på något sätt under arbetsdagen. Med små micropauser. Att det är inräknat i arbetet liksom. Mycket inspiration och fina möten blev det.

Resultatet kan du läsa om du klickar på bilden, då kommer du direkt till uppsatsen. På sida 33 finns en sammanfattning om du vill komma åt kärnan direkt utan att läsa hela studien.

Efter semestern presenteras entreprenörerna som deltagit i studien i en bloggserie en efter en. Som en extra bonus.

Jag är så tacksam för all pepp jag fått med projektet, nu laddar jag om och förhoppningsvis kommer jag igång med bokprojektet till hösten. Med de orden tar jag mig en välbehövlig semester, vi ses igen om några veckor.

Glad sommar!

ps. vill ni ändå ha uppdateringar kan ni följa mig på instagram som @petraeleonora, ses vi där? ds.

Lämna ett svar