Kreativt,  Livsstil

Livet förändras och ateljén med det

I ett konstnärskollektiv

Så var ateljén på Pilgatan hos Kreativ Kollektiv nedpackad och urstädad.

Livet ändras och det är dags att ta nästa kliv. Precis som jag växt in i rollen som Inspiratör och Kreatör, har även min familj växt och vi har en dröm.

En dröm om ett hus på landet. Nu tar vi nästa steg mot den drömmen, vi har sett över våra kostnader och styr om för att kunna förverkliga vår dröm därför…

Hemma

packade vi ihop vårt sovrum, tog sängen och flyttade in den i barnens rum. Från och med nu sover vi tillsammans. Jag trodde jag skulle sakna att dra isär de vackra skjutdörrarna på morgonen och mötas av det flödande ljuset men jag tänker inte alls på det.

Jag kan jag arbeta när jag känner för det och jag finns alltid tillgänglig för barnen. Vi får ett mer organiskt hem som gör att vi umgås i alla rum istället för att sovrummet ska vara något heligt. Nu kan vi skapa tillsammans istället. Barnen fick ett eget skåp med deras material och prylar för deras skapande. Sen delar vi på det mesta.

Ett beslut vi tagit tillsammans för ett gemensamt mål under en begränsad tid. Våga och vinn.

Självklart kommer jag sakna Kreativ Kollektiv och alla fina kreatörer där. Fast de finns ju kvar så det lär inte gå någon nöd på nån av oss. Jag skrev ihop ett litet tack och berättade om min tid där på deras hemsida. Gå gärna in och kika om du är nyfiken på min kreativa resa i bilder. Det är bilder från min ateljé och hur den förändrats genom tiden. Klicka vidare här.

Jag förstår att du är mer nyfiken på den nya ateljén. Jag tänker först ta dig igenom den senaste. Det blir en tillbakablick, så får jag lite tid att styra i ordning och fota ordentligt. Tills dess får du hålla till godo med små glimtar från Instagram

Lämna ett svar