Jag har ju lovat att vi skulle kika in och se hur det såg ut i min lilla ateljé hos Kreativ Kollektiv. Så här kommer en bildkavalkad där jag berättar lite om hur jag möblerat för att kunna arbeta på bästa sätt.
Jag valde att ställa mitt sybord så jag kunde se både dörren och ut genom ena fönstret när jag arbetade.
Det var så fint att kunna följa ljuset under dagen genom de två fönsterna. Det ena framför mig
och det andra snett bakom. Ovanför fönstret hade jag min skydds-superhjälte som vakade över mig.
Möbleringen visade sig även väldigt lyckat när jag fick besök och de satte sig i fåtöljen mitt emot mitt arbetsbord, det blev ännu trevligare att arbeta då.
Ovanför sybordet hade jag gammal köksinredning med redalådor. Perfekt för alla småpryttlar och andra typiska viktigheter som behövs i skapandet. Det var som att det var meningen att hyllorna skulle sitta där. Det fanns knappt en centimeter kvar av väggen när hyllorna kom upp. Som handen i handsken alltså.
Mitt emot stod hyllan med alla tyger, böcker och annat material. Som en enda stor anslagstavla med inspirerande färger och mönster.
Hyllan var det första som man såg när en kom in. Det var liksom precis innanför dörren.
På andra sidan var klipp och styrkbordet. Det funkade faktiskt helt ok att använda det till båda fast det var tyg på bordet.
Och precis utanför min ateljé hade jag mina alster tillsammans med alla andra fina kreatörer i Kollektivet.
I princip har jag lyckats klämma in alla funktioner i min nya ateljé (eller ska jag kalla det studio?) inkl exponeringshylla. En del saker har  fått breda ut sig mer och andra har komprimerats. Hur som haver är jag väldigt nöjd och jag kommer visa er inom kort.
Nu kommer Kulturmarknaden nästa helg så jag har lite att pula med, men efter det. Håll ut.