Kreativt,  Livsstil

Inredningsuppdrag: Neos pricksäkra tonårsrum

Inredningsuppdraget fortsätter och jag har fått peta lite i Neos rum också. Det fanns inte så mycket i rummet vid start så jag började med att bygga ihop den  mörka hyllan. Du ser den alldeles vid fönstret. Det saknades också en stol till skrivbordet och självklart skulle den nya hyllan fyllas.

Golvet är inte färdigbehandlat än så det behövs en matta att gosa ner fötterna i och som skydd mot otrevliga stickor.

Kommer du ihåg Veras rum? Den röda mattan som var tänkt till Vera passar mycket bättre i Neos rum med tapeten som Neo valt själv.

Kolla så bra det blev!

Neo sover i underslafen i sängen och genom att ställa byrån framför fick han ett mysigt krypin. I sängen skruvade jag upp en sänglampa och en tavellist vid fötterna. Det är bra att kunna lägga av böcker och småprylar på någonting. Kanske framför allt väckarklockan.

Genom att ha den vid fötterna måste han sätta sig upp för att stänga av den. Ett bra sätt att få upp en tweenie.

Neo gillar hattar och den hänger perfekt på hyllan när den inte används. En liten lampa fick komma in för att skapa mysbelysning till kvällen.

Jublet som kom när han fick syn på piltavlan var ett fint kvitto på mitt infall att flytta in piltavlan inomhus. Jag älskar när jag träffar mitt i prick!

Skrivbordet sköt jag in mot väggen, fixade en stol och skruvade upp en till tavellist. Jag gillar verkligen de där små tavellisterna, de är så lagom på något sätt. Den här ska Neo få fylla själv med diverse småplock och pennor.

Inte klart, fast en god bit på vägen

Innanför dörren hängde jag upp två rejäla krokar för att undvika klädhögar på golvet. De passade perfekt med två gamla skolkrokar som jag hittade i en låda.

Nu fattas det bara en rullgardin och kanske några gardiner. Fast i det här huset tar vi allt lite pö om pö som min mormor skulle ha sagt.

Vill du se fler bilder från huset? Gå in på Instagram och kolla taggen #homeoftheempress

Vill du se ännu fler bilder på lite allt möjligt får ni gärna följa mig, jag heter @petraeleonora.se

Och en liten bild innan jag satte igång att möblera och piffa. Med små medel så här det ändå att få till ett mysigt rum, tycker du inte?

Lämna ett svar