Kreativt,  Livsstil

Next Level Craft har rest till Härnösand

Ännu en gång har jag fått äran att vara med på en invigning av slöjdutställningen Next Level Craft. Den har faktiskt blivit kallad en av Sveriges bästa utställningar 2014. Den här gången var det Murberget och Härnösands tur. Vilken fantastisk stad och plats! Så mysig med sina små pittoreska hus, grönska och vatten. Hit vill jag återkomma många fler gånger.

Utställningen var sig lik på sitt vis. Även om jag redan sett utställningen fem gånger tidigare, kunde jag inte undvika att hitta nya vinklar och spännande saker att upptäcka.

nextlevelcraft

Extra glad blev jag när jag fick träffa ett gäng med skogsrån, som hängde vid en tjärn vilka jag identifierade mig med direkt. Vackert. De var inte med i Umeå utan tillkom i Östersund. Utställningen var där sist och jag är glad att jag också fick träffa dem.

nextlevelcraft
nextlevelcraft
nextlevelcraft

Det var mycket folk och efter invigningstalet av Härnösands kommunalråd Amanda Lind (som i sin egen uppenbarelse var som klippt och skuren ur utställningen) bjöds det på dansuppvisning. Himla fint ordnat. Även fast jag mest uppskattar att besöka utställningen ensam, då är det lättare att drömma sig bort och slukas in i den drömska processionen med alla varelser och väsen.

Det var också fint att få träffa fler slöjdare som varit med och bidragit till utställningen, ett helt otroligt arbete.

Ett extra tack till Hemslöjdsföreningarna Västernorrland och Västerbotten som bjöd in mig.

Lämna ett svar