Kreativt

Färgglada blompinnar till dina blommor

Blompinnar i all ära. När jag skulle stadga upp tomatplantorna på balkongen slog det mig att det går att piffa till blompinnarna istället för att ha dem trärena. Vår balkong är rätt färgglad vissa år och det krävdes nästan mer färg på plantorna (innan tomaterna kom). Jag kom på ett superenkelt sätt och jag delar det gärna med dig.

Du behöver:

Blompinnar

Sax

Tejp i fina färger och mönster.

Gärna tejp i plast så den håller mot regn.

blompinne
blompinne
blompinne

Börja tejpa på pinnen och dra tejpen hela vägen ner till spetsen och klipp av tejpen.

 Sen viker du bara tejpen runt pinnen.

Är det så att du har en lite smalare tejp som den här, kan du dra på två tejpremsor

blompinne
blompinne
blompinne

Kolla så fina de blev!

Tomatplantorna blev väldigt nöjda, fast jag tror mest det är stödet de gillar. Jag gillar pinnarna i alla fall.

De gör sig bra bland de andra växterna, som en liten färgdjungel.

En kommentar

Lämna ett svar