Livsstil

Tillbakablick med reflektion över 2014

2014 var året då jag började hålla workshops på allvar. Komma igång ordentligt med nålbindningen och genomföra flytten av min ateljé. Jag gjorde också min första giveaway. Ett månadsblad för överblick av kommande månad att ladda ner.

Det som känns störst var uppdraget att vara en av talarna på invigningen av textilutställningen på Västerbottens museum tillsammans med Josefin Holmgren.

Andra händelser på webbplatsen var att jag började dela med mig av mina NoPoo-recept. Och tycka till lite mer under Livsfilosofi, något som känns spännande och som jag vill göra mer av. Jag är också glad att mitt mål att publicera minst ett inlägg per vecka fallit väl ut.

Slutligen undrar jag. Är det något du som läsare vill veta mer av eller saknar? Säg gärna till, all input är hur värdefull som helst. Jag strävar att göra en så bra samlingsplats med inspiration för ett närande och rikt liv.

Nu väntar lite välbehövlig julledighet. På återseende i januari nästa år!

Lämna ett svar