Livsfilosofi,  Livsstil

Slow Fashion-uppropet av Johanna N

Bästa Johanna N har satt ihop den finaste slowfashion-kampanjen som ett steg att öka medvetenheten om hur vi konsumerar. Självklart vill jag vara med och jag har skrivit på, det kan du också göra. Gå in på www.slowfashionuppropet.se Där finns mer information att läsa, en film och där skriver du på uppropet. Tillsammans gör vi förändringen som krävs.

Jag saktar ner. Jag tar hand om mina kläder och uppskatta bra kvalitet. Jag vill oftare välja hållbart, lokalt och second hand. Jag hyllar den personliga stilen och jag är stolt över varje litet steg jag tar.

Det syns ju hur tydligt som helst på bilden. En ond cirkel med få vinnare, faktiskt bara en i toppen. Det stora företaget. Skriv på du med och konsumera medvetet i fortsättningen. För dig, dina nära å kära, för de som syr dina kläder, de som skördar, de som odlar och för alla barnen som ska ta över jorden en dag och för många många fler – för allas skull.

Tack!

2 kommentarer

Lämna ett svar