Kreativt

Låtsläpp Dream Big Again av Linnea Sigurdsson

Min vän Linnea Sigurdsson släpper en ny låt ikväll, snart faktiskt. I skrivande stund är den bara typ 20 min kvar. Hennes musik är riktigt örongodis som gör att något växer inom en. Tidigare finns låten Awareness att hitta på tex Soptify. Känner du att du vill ha lite ögongodis kan du klicka in dig på tuben och se videon till låten Awareness. Den är väldigt vacker.

Jag fick äran av Linnea att tjyvlyssna i förväg på Dream Big Again och som tack skrev jag några rader vad jag tyckte om den.

”Linnea fortsätter att hålla space.
Att lyssna på Dream Big Again är som att bli sedd och hållen av en varm, mjuk och kärleksfull uppmuntran.
Texten är rik och omfattande, den går att jämföra med en klok vän eller varför inte jämföra den med en coachingsession.
Dream Big är en motvikt till neggot som naggar din självkänsla.
Jag vill släppa allt och bara virvla runt bland orden på den mjuka musikmattan som hon skapat.
Linnea sjunger om att ta ett steg i taget och tonerna puttar mig försiktigt framåt, jag känner det i kroppen, jag vill röra mig. Och så trippar jag iväg, än en gång stärkt av Linnea Sigurdson som hjälper mig att Dream Big Again.”

PetraEleonora

Vill du också lyssna på den hittar du låten genom att trycka på låttiteln, Dream Big Again.

Lämna ett svar