Kreativt

GÄSTINLÄGG: Lär dig klippa motiv i papper.

Hej!

Jag heter Linn Hentschel. Jag har blivit inbjuden av Petra för att göra ett gästinlägg om att klippa motiv i papper. Det finns otroligt många sätt att arbeta i papper. Jag upptäckte hur kreativt det kan vara när jag satt med min dotter under jullovet och klippte snöflingor (baserad på den första runda modellen). Helt plötsligt hade hon gått och lagt sig. Klockan långt inne på natten och jag satt kvar med saxen och papperet i handen. Nu får jag inte nog. För jag tycker att det är så mycket lättare att vara kreativ och fort kunna prova mina ideér än att tex måla eller sy. Jag hoppas ni tycker det är lika kul som jag!

Lycka till!
/Linn
Ps. Det kan vara bra att ha ett tåligare plastunderlägg (typ skärbräda eller skärmatta) när du ska skära med kniven så du slipper märken i bordet… Ds.

Lämna ett svar