Så var ateljén på Pilgatan hos Kreativ Kollektiv nedpackad och utstädad. Livet ändras och det är dags att ta nästa kliv. Precis som jag växt in i rollen som Inspiratör och Kreatör, har även min familj växt och vi har en dröm. En dröm om ett hus på landet. Nu tar vi nästa steg mot den drömmen, vi har sett över våra kostnader och styr om för att kunna förverkliga vår dröm därför…
packade vi ihop vårt sovrum, tog sängen och flyttade in den i barnens rum. Från och med nu sover vi tillsammans. Jag trodde jag skulle sakna att dra isär de vackra skjutdörrarna på morgonen och mötas av det flödande ljuset men jag tänker inte alls på det. 
Jag kan jag arbeta när jag känner för det och jag finns alltid tillgänglig för barnen. Vi får ett mer organiskt hem som gör att vi umgås i alla rum istället för att sovrummet ska vara något heligt. Nu kan vi skapa tillsammans istället. Barnen fick ett eget skåp med deras material och prylar för deras skapande. Sen delar vi på det mesta.
Ett beslut vi tagit tillsammans för ett gemensamt mål under en begränsad tid. Våga och vinn.
Självklart kommer jag sakna Kreativ Kollektiv och alla fina kreatörer där, fast de finns ju kvar så det lär inte gå någon nöd på nån av oss. Jag skrev ihop ett litet tack och berättade om min tid där på deras hemsida. Gå gärna in och kika om ni är nyfikna på min kreativa resa i bilder på min ateljé och hur den förändrats genom tiden. Klicka vidare här.
Jag förstår att ni är nyfikna på den nya ateljén, men jag tänker först ta er igenom den senaste som en tillbakablick så får jag lite tid att styra i ordning och fota ordentligt. Tills dess får ni hålla till godo med små glimtar från Instagram.