Foto och redigering: Åsa Boström

Som du kanske märkt har bloggen ändrat utseende, ja den har till och med blivit till hemsida och jag hoppas att du tycker om det. Jag kände att bloggen började bli för liten även fast jag ännu inte helt växt i hemsidan så vill jag dela det nya formatet med dig redan nu. Det fattas fortfarande sidor, en sida som berättar om mig till exempel. Det kommer, sen.

Jag vill också tacka för att du läser bloggen och väljer att följa utvecklingen, särskilt till dig som gett mig förtroende att skicka nyhetsbrev till dig. Jag hoppas verkligen att du kommer tycka om det. Brevet kommer så småningom om det med.

Jag passar på att fråga dig också, är det något du saknar eller skulle vilja läsa mer om? Önskemål? Lämna gärna en kommentar eller maila till info [at] petraeleonora.se så hjälper du mig i mitt arbete med att bygga upp hemsidan.

Tack!

                                                                                                                                                                    favicon_72dpiPetra Eleonora